Рекламации

ВРЪЩАНЕ :  Рекламации, връщане на стока  се приемат до 14 дни след закупуване на стоката и само на адрес: Държава България  град Бургас улица Васил Левски 61 тел.+359899655444

При скрити дефекти рекламацията се предявява при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията.

Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов се поемат от клиента. Съгласно чл. 120 от Закона за Защита на Потребителите, независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с дoговора за продажба съгласно този закон.

В случай, че поръчаните от вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние, според условията от чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите. Разходите по транспорта на продукта в този случай се поемат от клиента. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка и етикировка, трябва да е неупотребявана и без нанесени повреди. Към пратката трябва да са приложени оригиналните документи, с които е получена – ордер и касова бележка.

Замяната се извършва, като връщаме сумата по банкова сметка, а Вие правите нова поръчка. 

При отстраним дефект артикули се отремонтират в срок до 30 дни. При неправилна експлоатация производителят не приема рекламации! В случай, че получените от Вас стоки не отговарят на желания от Вас размер или качество, можете да ни ги изпратите обратно, за да Ви възстановим сумата по посочена от Вас банкова сметка. Разходите по връщането са за Ваша сметка.

ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА БЕЗ КАСОВ БОН СУМАТА НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА.

СРОКЪТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМА Е ДО 14 ДНИ.