Харесайте ни във Facebook

By MAXCART
Моля изчакайте...10 секунди Затвори

Клип против хъркане

Цена:
25.00 лв.
0 / 5 (0 гласа)


Върнете си спокойния сън сега с уред против хъркане Anti Snore System
Премахнете завинаги неприятното хъркане – без дълги и неприятни процедури, без медикаменти и скъпи операции.
Хъркането, често пъти е предизвикано от някои заболявания като: настинка, запушване на носа, хипертония, хронични бронхити, алергии, хронични синузити, ринити,сънна апнея и др.
Сега Клипа против хъркане Anti Snore System облекчава хъркането при пациентите, чиито аспираторен тракт е блокиран от стената на носа и фаринкса. Благодарение на клипа, носната кухина се отваря, диша се по-лесно и хъркането значително се облекчава.
Клипа е изработен по FDA стандарт от високо качествен силиконов материал, който е безвреден, без мирис и без странични ефекти, поставя се лесно и не създава неудобство при употреба. Притежава газо-извличащи частици, разположени в двата му края, които облекчават дишането. Апаратчето се поставя в двете ноздри, непосредствено преди лягане, като локализаторът се притиска към горния край на носа. Препоръчва се височината на възглавницата да не е по-голяма от дължината на едното ви рамо и е желателно да се спи на дясната страна за да не се притиска сърцето и да се подпомага циркулацията на кръвта.
Получавате: Един брой силиконов Клип против хъркане, опакована в удобна и хигиенична пластмасова кутийка 
Преди сън наместете продукта в ноздрите си.
След употреба измийте с вода и приберете в кутийката.
 
Перфектен за предотвратяване на неудобните ситуации, когато спим във влакове или автобуси. Подпомага „отключването” на носната кухина и гладкото протичане на дъха, премахва носната обструкция и скоростта на притока на кислород. Промяна на навика за дишане през устата по време на сън, подпомага предотвратяване на инфекции на горните дихателни пътища.

Количество: - +

Невалидно

Невалиден